Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Frances Tiafoe, primul jucător afro-american care ajunge în Top 10 ATP în ultimii 14 ani

Atp.com
Tiafoe

Frances Tiafoe a pătruns în Top 10 în clasamentul masculin după ce a câștigat finala Stuttgart Open, revenind de la un set în urmă și învingându-l pe Jan-Lennard Struff. Jucătorul american a intrat în competiție pe locul 12 ATP, dar victoria l-a urcat pe locul 10.

Datorită succesului său, Tiafoe devine primul jucător afro-american care ajunge în top 10 de când James Blake a reușit această performanță în ianuarie 2009. Vorbind după triumf și reflectând asupra realizărilor sale, Tiafoe nu și-a putut reține bucuria de a intra în top 10 pentru prima dată în cariera sa, scrie news.ro.

"Super emoționat. Super emoționant pentru un tip ca mine, cu povestea mea și cu tot, [sunt] un tip care nici măcar nu ar trebui să fie cu adevărat aici făcând jumătate din lucrurile pe care le face. Iar acum, când îi rostești numele, poți spune că este în Top 10 mondial. Așa că [asta este] ceva ce nimeni nu-ți poate lua, iar eu o să țin minte asta pentru totdeauna. Și sper că voi putea să mă bucur de asta pentru mult timp", a declarat Tiafoe.

În plus, jucătorul de 25 de ani a atins o altă bornă personală cu victoria de la Stuttgart, acesta fiind primul succes al său într-un turneu pe iarbă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.