Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Francesco Totti a vorbit despre situația echipei pregătită de tehnicianul italian, Eusebio Di Francesco

www.digisport.ro
Francesco Totti retragere

Legenda AS Romei, Francesco Totti, a vorbit despre situația echipei pregătită de tehnicianul italian, Eusebio Di Francesco, la microfonul postului de radio al echipei din capitala Italiei, scrie Mediafax.

Fostul decar al giallorossi-lor i-a luat apărarea antrenorului Di Francesco. AS Roma a adunat în trei partide doar 4 puncte, iar tensiunea se simte în aerul romanilor. Totti le-a cerut suporterilor să rămână uniți, dar și realiști: "Oamenii trebuie să știe, Juventus face un alt tip de campionat față de noi, de Inter, de Milan, de Napoli și Lazio. Bineînțeles că asta nu înseamnă că noi avem o scuză, trebuie să luptăm în continuaee și să încercăm să câștigăm. Cei de la Juventus sunt în afara concurenței, așteptările sunt acestea și, de asemenea, aceasta este realitatea".

Într-un moment în care fanii Romei sunt supărați că mijlocașul Strootman a fost vândut la Marseille, dar și din cauza rezultatelor echipei din cele trei etape disputate în Serie A (doar 4 puncte), Di Francesco și directorul sportiv, Monchi, sunt principalii acuzați, iar Francesco Totti a sărit în apărarea acestora. "Nimeni nu se aștepta la acest început de sezon, dar au trecut doar trei etape. Oricum, realitatea este aceasta, pentru a fi și mai buni trebuie să ajungem în finala Champions League și să câștigăm campionatul, dar știm cât este de dificil acest lucru. Pornim cu șansa a doua, poziție pentru care trebuie să luptăm să o obținem, pe lângă a ne califica mai departe în Champions League. Trebuie să fim uniți și să lăsăm discuțiile în afara Trigoriei. Di Francesco este unul dintre cei mai buni antrenori italieni, are un caracter incredibil, nu se lasă influențat de nimeni și a demonstrat că este al Romei. Aici, lumea vrea să câștige, dar nici celelalte echipe nu reușesc să câștige, suntem cu toții acolo, în afară de Juventus. Clubul și suporterii, toți trebuie să fim aproape de antrenor. Fanii sunt buni și mândri, fără ei nu am reuși să ajungem nicăieri, dar împreună vom reuși să ieșim din acest tunel, care, din punctul meu de vedere nici nu există. Echipa trebuie să fie inteligentă și să urmeze indicațiile antrenorului", a spus Francesto Totti, potrivit gazzetta.it.

Citește și: FCSB riscă să fie sancționată de UEFA, după incidentele de la meciul cu Hajduk Split

Referitor la directorul sportiv, Monchi, Totti a spus: "A vândut jucători buni, dar a adus alți fotbaliști, tineri și mai puțin tineri. Suntem o echipă de locurile 2-4, dar de nivel înalt, cu atât de mulți jucători internaționali. La sfârșitul anului vom trage linie, să criticăm acum nu are sens. Trebuie să fie un echilibru. Dacă vom pierde 10 partide la rând atunci da, vorbim, dar aceste 4 puncte nu sunt critice".

În etapa a patra, pe 16 septembrie, AS Roma va juca pe Olimpico în fața echipei Chievo Verona.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.