Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Francezi și americani INCONȘTIENȚI: Ce fac, deși este STARE DE URGENȚĂ

IBTimes UK
Turnul Eiffel, jandarmi/militari

Mii de parizieni au ieşit în parcuri, la socializare, în ciuda recomandărilor epidemiologilor care avertizează că Franţa ar putea avea jumătate de million de decese, dacă nu se respectă regulile. În paralel, în Statele Unite, barurile au fost pline de St. Patrick. Apoi, guvernatorul le-a închis.

Sigur ştii şi tu pe cineva cu atitudinea asta – de mine nu se ia coronavirusul. Dar ce te faci când zeci de mii de oameni gândesc aşa? Uite, de exemplu, parizienii. Au avut o zi frumoasă şi au ieşit să petreacă în parcuri şi pe malul Senei. Mii de studenţi au ignorat pandemia şi recomandările medicilor, informează mediafax.ro.

Citește și: RCS&RDS, mesaj pentru toți clienții săi! Recomandarea făcută luni, în plină criză declanșată de coronavirus

„Avem trei săptămâni suplimentare de vacanţă. Ce să facem cu tot timpul ăsta liber? Vrem să îl folosim. Să stăm în case? Nu prea cred”, afirmă o studentă, citată de France24.com.

Scenariul de coşmar pentru Franţa este de jumătate de milion de decese, în lipa măsurilor şi a izolării. Iar ministrul Sănătăţii le cere oamenilor să îşi schimbe rapid comportamentul.

Citește și: Florin Cîțu anunță schimbări majore, în contextul pandemiei de coronavirus! Ce măsuri se vor lua

„Virusul este invizibil. Se transmite rapid printre oameni şi pune vieţile oamenilor în pericol. Îi implor să respecte regulile şi să se izoleze de prieteni!”, a spus ministrul francez al Sănătății, citat de France24.com.

Americanii au avut şi ei motive de petrecut. Mii de tineri au umplut barurile de Saint Patrick în statul Illinois. Asta l-a enervat pe guvernator, care a decis să închidă barurile şi restaurantele.

Citește și: Ultimă oră! CEC Bank, decizie pentru românii cu credite, pe fondul răspândirii coronavirusului: Se amână cu 30 de zile! .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.