Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Francois Fillon anunţă: 'Niciun plan B la candidatura mea'

rfi.fr
Francois Fillon

Candidatul dreptei la prezidenţialele din Franţa, François Fillon, a reafirmat luni, cu prilejul unei reuniuni de criză a partidului său, că nu are "un plan B" la candidatura sa, "singura legitimă", relatează AFP. "Este timpul ca toată lumea să se liniştească şi să facă apel la raţiune", pentru că "alegătorii noştri nu îi vor ierta pe cei care seamănă sămânţa discordiei", a spus candidatul într-o declaraţie transmisă presei.

François Fillon a "pus capăt ezitărilor" cu privire la candidatura sa la prezidenţiale, iar "dezbaterea este închisă", a declarat la rândul său preşedintele Senatului, Gérard Larcher, în cursul comitetului politic al partidului Republicanii, potrivit mai multor participanţi. De asemenea, François Fillon s-a arătat dispus să participe la o discuţie cu fostul preşedinte Nicolas Sarkozy şi fostul premier Alain Juppé care a anunţat luni dimineaţă că renunţă la rolul său de refugiu pentru a salva campania, potrivit unui participant, conform Agerpres.

"Am pierdut prea mult timp cu discuţii inutile, lăsând câmp liber extremei dreapta şi candidaţilor stângii care îşi freacă mâinile de satisfacţie privind dezbinarea noastră", a mai spus François Fillon în declaraţia transmisă presei. Campania candidatului conservator este afectată de scandalul suscitat de salariile încasate de soţia sa, Penelope, şi cei doi copii ca asistenţi parlamentari, angajări bănuite că au fost fictive. Anunţul viitoarei sale convocări în faţa judecătorilor pentru o posibilă punere sub acuzare a condus la numeroase demisii din rândul echipei sale de campanie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.