Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Francul elveţian continuă să crească

franci elvetieni

Francul elveţian s-a apreciat uşor joi şi a rămas peste 1 euro pe pieţele externe, profitând şi de o uşoară precauţie a investitorilor faţă de moneda europeană înaintea şedinţei Băncii Centrale Europene, în timp ce leul s-a întărit şi el, iar cursul euro-leu a coborât sub nivelul de 4,5 lei/euro.

Potrivit Mediafax, în jurul orei 10:00, euro era tranzacţionat pe piaţa interbancară locală la 4,4975 lei în scădere uşoară de la 4,5067 lei pe finalul zilei precedente.

La aceeaşi oră, francul se situa pe pieţele externe la 1,0063 euro/franc, cu o apreciere de 0,4%. Schimburile au oscilat pe parcursul zilei de joi între un minim de 0,9965 euro pentru 1 franc şi un maxim de 1,0087 euro pentru 1 franc. Miercuri în jurul orei 16:30, francul era cotat pe pieţele externe în urcare, la 1,0026 euro/franc.

Cotaţiile euro/leu şi franc/euro implică un curs franc/leu, calculat prin corespondenţă, de 4,5258 lei/franc, peste referinţa record anunţată de Banca Naţională a României (BNR) miercuri, de de 4,5054 lei/franc.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.