Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Frank Carlucci, personaj-cheie la Casa Albă în timpul lui Ronald Reagan, a decedat. Jim Mattis: 'A fost un lider care a transformat Pentagonul'

casa alba

Frank Carlucci, care a ocupat posturi importante în administraţia americană sub patru preşedinţi, printre care şi cel de secretar al apărării în timpul lui Ronald Reagan, a murit la vârsta de 87 de a ani, a anunţat anturajul său, potrivit AFP, informează Agerpres.

Carlucci a murit duminică în urma unor complicaţii cauzate de boala Parkinson, a precizat Susan Davis, o prietenă de familie, citată de Washington Post.

Vezi și: Un consilier de-al lui Donald Trump spune că taxele vamale vor afecta economia SUA

A fost "un lider care a transformat" Pentagonul în perioada cât l-a condus sub Reagan, din 1987 până în 1989, şi în special "modul de lucru cu Congresul", a comentat actualul secretar al apărării, Jim Mattis.

Frank Carlucci a ocupat de asemenea, în alte momente, postul de consilier de securitate naţională şi director-adjunct al CIA, în cursul unei cariere care, în opinia sa, l-a transformat într-un expert în rezolvarea crizelor între diferite centre de putere la Washington.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.