Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Frankfurt, pedepsită aspru de UEFA: clubul german trebuie să plătească o amendă de 70.000 de euro și să își închidă parțial stadionul pentru următorul meci

Napoli Frankfurt

Eintracht Frankfurt a fost amendată cu 70.000 de euro și i s-a ordonat să își închidă parțial stadionul pentru următorul meci UEFA, după ce fanii săi au aprins artificii și au blocat pasajele în meciul pierdut luna trecută pe teren propriu cu Napoli.

Anunțul a fost făcut joi de forul de conducere al fotbalului european.

Clubul din Bundesliga a pierdut prima manșă a meciului din 16-imile de finală ale Ligii Campionilor din Germania cu 2-0, înainte de a fi eliminată cu 5-0 la general, după o întâlnire tensionată în retur, când fanii au intrat în conflict cu poliția din Napoli înainte de meci, scrie Mediafax.

Echipa franceză Nantes a fost amendată cu un total de 66.125 de euro pentru că fanii au aprins focuri de artificii, au aruncat cu obiecte, au transmis mesaje ofensatoare și au invadat terenul.

Pedeapsa a declanșat, de asemenea, o închidere parțială a stadionului, cu suspendare, pentru următorul lor meci din competiția UEFA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.