Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Frans Timmermans, subiect de PARODIE în Olanda: Hans Brusselmans, simbolul elitelor birocratice de la Bruxelles (VIDEO)

hans

Partidul Socialist din Olanda a realizat o parodie video în care personajul principal este întruchiparea birocratului de la Bruxelles. Numit Hans Brusselmans, personajul semănă perfect cu Frans Timmermans, prim-vicepreşedintele Comisiei Europene.

În clipul-parodie, politicianul european numit Hans Brusselmans este lăsat de şofer la vila sa. Acesta îşi dă jos pantalonii şi se aşează pe un fotoliu, în faţa şemineului, aruncând în foc mai multe documente, în timp de râde diablic.

CITEȘTE ȘI: Triunghiul malefic: Cele trei probleme care te expun bolilor cardiovasculare

Vocea din fundal spune: "Mare, mai mare, cel mai mare. Ăsta e motto-ul lui Hans. De ce i-ai lăsa să decidă pentru tine? Chiar dacă francezii şi olandezii au respins constituţia europeană, Hans şi prietenii lui din Bruxelles găsesc întotdeauna o modalitate de a răzbate. Etichete diferite, nume diferite, acelaşi conţinut. Acesta este Hans."

În alte scene, Hans merge la toaletă şi are probleme în a urina. Când trage apa, lanţul de la toaletă are forma premierului olandez, Mark Rutte. Hans se mai joacă cu tancurile şi mănâncă un tort de portocale care simbolizează Olanda.

Hans Brusselmans are exact acelaşi fizic, aceeaşi ochelari şi aceeaşi barbă ca Frans Timmermans, candidatul Partidului Socialist European la funcţia de preşedinte al Comisiei Europene.

Liderul SP, Ron Meyer, a fost întrebat dacă videoclipul electoral îl parodiază pe Timmerans. "Fir-ar să fie, acum că o spuneţi, observ şi eu. Dar da, birocraţii ăştia de la Bruxelles arată toţi la fel."

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.