Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fratele lui Cristian Boureanu rupe tăcerea: Ce informații oferă despre scandalul din familie

dailybusiness.ro
cristi boureanu

Cristian Boureanu e implicat într-un scandal imens! Fostul deputat PDL și-a bătut crunt fiica de 15 ani, iar asta nu e tot. Fosta sa soție acuză că și a lua bătaie în timpul căsniciei. Presa a difuzat, vineri, imagini cu bătaia încasată de Ioana Boureanu de la tatăl său. Inițial, cancan.ro a scris că la aceste scene ar fi participat și fratele fostului politician, Sorin Boureanu, dar acesta a oferit precizări pentru redacția STIRIPESURSE.RO.

Conform imaginilor prezentate de pe camerele de supraveghere, mașina lui Sorin Boureanu e și ea în cateva cadre, însă acesta spune că, deși mașina e a lui, ora în care aceasta a fost filmată diferă de ora la care s-a produs incidentul.

Citește și: SCANDAL SEXUAL în lotul național de gimnastică: Două sportive îl acuză pe medicul lotului de abuz sexual

”Masina e a mea, dar se vedea clar ca nu este aceiasi ora. În schimb, apare in montajul filmuletului masina.Se vede clar ca este un montaj facut din mai multe cadre.La cadrul masinii mele, nu apare ora.

Nu am avut nimic de a face cu cautarea Ioanei iar toata istoria am aflat o de la televizor in jurul orei 19!!

Intamplator am biroul pe Nicolae Caramfil, langa Soseaua Nordului, iar in jurul orei 15.30 am fost sa iau o masa de afaceri la unul din restaurantele din Parcul Herastrau pana la ora 17.30.

Citește și: Rusia a blocat accesul la cele mai cunoscute site-uri porno: Ce stă în spatele deciziei

Nu am vorbit cu Cristi decat a doua zi dimineata si nu mai vorbisem cu el de cateva zile intrucat am fost plecat din tara pana duminica noaptea.

Nu am facut parte din nici un comando si nici nu m am implicat de loc in viata de familie a fratelui meu de ff multi ani. Nu am participat si nu am vorbit cu fratele mei in ziua respectiva.

Sper ca voi fi inteles. Am un copil de 8 ani si nu vreau sa fiu intrebat de el asemenea lucruri pe care e posibil sa le auda de la diverse persoane. Nu m am impicat in scandalul Ioanei ,nu ma intereseaza, iar cu fratele meu nu discut absolut de loc problemele lui familiale.”, ne-a declarat Sorin Boureanu.

Citește și: Biserica Ortodoxă e prinsă într-un nou SCANDAL: Ierarhii vor o biserică la Babele, zonă în care e interzisă ridicarea de construcții

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.