Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fructul MINUNE cu ajutorul căruia îţi poţi curăţa arterele

bunadimineata.ro
rodie

Uimitoarele beneficii ale tratamentului cu extract de rodie continuă să uimească şi astăzi. Printre cele mai importante avantaje se numără: reducerea acumulărilor de lipide la nivelul muşchiului cardiatic; reducerea considerabilă a anomaliilor observate cu ajutorul tehnologiei EKG; reducerea nivelurilor de stres oxidativ; reducerea extinderii cardiace; reducera chemokinelor, un mesager chimic asociat cu apariţia proceselor inflamatorii la nivelul arterelor; reducerea infiltrării de macrofage la nivelul muschiului cardiac, scrie BZI.ro.

Următoarele proprietăţi confirmate experimental sunt doar câteva dintre evidenţele care demonstrează enormele proprietăţi ale acestui fruct:

Proprietăţi antiinfecţioase – în multe cazuri, acumularea plăcilor la nivelul arterelor, implică existenţa unor infecţii virale sau bacteriene;

Proprietăţi antiinflamatorii – inflamaţia joacă un rol important în patogeneză afecţiuniulor cardiovasculare, această fiind principala cauză a afecţiunilor organismului uman.

Proprietatea de a reduce a tensiunea arterială – O substanţă întâlnită în sucul de rodie, numită angiotensină, are proprietatea de a contribui la reducerea tensiunii arteriale.

Proprietăţi antioxidante – Oxidarea este unul dintre fenomenele care contribuie la apariţia afecţiunilor cardiovasculare.  De exemplu, colesterolul poate fi crescut, dar este inofensiv, atâta timp cât nu se produce o oxidare a acestuia. De asemenea, s-a descoperit că acest fruct are proprietatea de a contribui la reducerea stresului oxidativ din sânge. Un studiu efectuat asupra şoarecilor din laborator a demonstrat că această reducere a stresului oxidativ a fost asociată cu o scădere de 44% a nivelului leziunilor arterosclerotice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.