Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fundaşul David Carmo, achiziţionat de FC Porto cu 20 de milioane de euro

wikipedia.org
fc porto suporteri

Clubul FC Porto a anunţat marţi transferul fundaşului central portughez David Carmo de la formaţia Sporting Braga, în schimbul sumei de 20 de milioane euro, la care se pot adăuga ulterior alte 2,5 milioane de euro în funcţie de obiective, informează EFE, potrivit Agerpres.

"Dragonii" au informat, într-un comunicat transmis autorităţii de reglamentare a Bursei portugheze, că jucătorul a semnat un contract valabil până în 2027, cu o clauză de reziliere de 80 de milioane de euro.

David Carmo, în vârstă de 22 de ani, şi-a petrecut aproape toată perioadă de pregătire la academia lui Sporting Braga, însă a jucat timp de un an pentru echipa de tineret a clubului Benfica Lisabona.

Fundaşul central a evoluat timp de trei sezoane la prima echipă a lui Sporting Braga, însă a suferit o gravă accidentare care l-a împiedicat să aibă continuitate, dar acum este complet recuperat.

Deşi a fost convocat la ultima acţiune a naţionalei Portugaliei, Carmo nu şi-a făcut deocamdată debutul în selecţionata lusitană.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.