Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fundaşul dreapta Ben White va continua la Arsenal până în 2028

https://en.wikipedia.org/
arsenal londra logo

Clubul englez de fotbal Arsenal Londra a anunţat joi prelungirea contractului lui Ben White, fundaşul său lateral dreapta, până în 2028, cu o opţiune de încă un an, transmite EFE.

White, 26 ani, joacă la ''tunari'' din 2021, după un transfer de la Brighton pentru 50 de milioane de lire sterline, şi a devenit un titular în apărare, unde este folosit şi ca fundaş central. Cu patru selecţii la naţionala Angliei, White a strâns 97 de meciuri în tricoul lui Arsenal şi a marcat patru goluri în Premier League.

''Este o ştire mare că Ben şi-a dedicat viitorul clubului. El este un jucător cheie pentru noi, un mare profesionist cu o mentalitate câştigătoare şi unul dintre băieţii care dau un exemplu zi de zi. Abilitatea, determinarea şi atitudinea sa pozitivă sunt foarte importante, dar şi marea lui personalitate şi este o fiinţă umană grozavă'', a spus antrenorul Mikel Arteta.

Arsenal urma sâmbătă să primească vizita concitadinei Chelsea în Premier League, dar meciul s-a amânat, deoarece formaţia antrenată de Mauricio Pochettino joacă duminică împotriva lui Leicester City, în sferturile Cupei Angliei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.