Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fundaşul malian Ousmane Coulibaly se află în stare stabilă într-un spital, după ce a suferit un infarct pe teren într-un meci de campionat

Fundaşul malian Ousmane Coulibaly (Al Wakrah) se află în stare stabilă într-un spital, după ce a suferit un infarct pe teren într-un meci de campionat (Stars League) în Qatar, a anunţat soţia fotbalistului, citată de Reuters.

Coulibaly, 32 ani, s-a prăbuşit în careul mic spre finalul primei reprize a meciului Al Wakrah - Al Rayyan de la Doha şi a primit ajutor pe teren de la staff-ul medical al clubului şi de la personalul ambulanţei, conform Agerpres.

Soţia lui Koulibaly a postat un anunţ pe Instagram în care mulţumeşte tuturor celor care au transmis mesaje de susţinere şi de dragoste: ''Ousmane este în stare stabilă după atacul de cord, el şi-a recăpătat cunoştinţa încet dar sigur. Este în mâini foarte bune. Mulţumiri lui Dumnezeu şi doctorului care au salvat viaţa soţului meu. Apreciez tot ce aţi făcut pentru noi. Să ne rugăm în continuare!''.


Coulibaly s-a născut la Paris şi a jucat la cluburi din Ligue 1 ca Guingamp şi Brest, înainte de a se muta în Grecia la Platanias şi Panathinaikos. În 2019, el s-a transferat la Al Wakrah. Fundaşul malian a strâns 16 selecţii la naţionala sa şi a participat la Cupa Africii pe Naţiuni în 2013, când Mali a obţinut medalia de bronz.

Meciul a fost întrerupt la scorul de 1-0 pentru Al Rayyan şi se va relua luni pe un alt stadion.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.