Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Furnizorul de tehnologie pentru întreprinderi NCR, se pregătește să intre pe piața ATM-urilor Bitcoin, achiziționând LibertyX

coindesk.com
atm bitcoin criptomonede

Furnizorul de tehnologie pentru întreprinderi NCR Corporation a anunțat un acord pentru cumpărarea LibertyX, compania care a lansat unul dintre primele ATM-uri Bitcoin de vânzare cu amănuntul.

LibertyX oferă în prezent 20.000 de magazine de vânzare cu amănuntul în SUA cu 9.500 de bancomate criptate.

NCR a declarat că se așteaptă să cumpere LibertyX spre sfârșitul acestui an, în funcție de acordurile și aprobările de reglementare a licențelor. Compania a declarat că intenționează să ofere capabilitățile LibertyX ca parte a soluțiilor sale pentru bănci, comercianți cu amănuntul și restaurante, ceea ce înseamnă că clienții NCR ar putea vedea retrageri criptografice, achiziții și funcții de plată după finalizarea tranzacției.

„Clienții noștri necesită o soluție completă de monedă digitală, inclusiv capacitatea de a cumpăra și vinde criptomonede, de a efectua remitențe transfrontaliere și de a accepta plăți în monedă digitală prin canale digitale și fizice”, a declarat directorul tehnologic NCR Tim Vanderham.

LibertyX le-a permis utilizatorilor să facă achiziții cu cripto la o varietate de comercianți cu amănuntul din Statele Unite folosind aplicația sa mobilă sau prin rețeaua sa de bancomate bitcoin ( BTC ). Potrivit firmei, în prezent, acesta deserveste 20.000 de magazine cu amănuntul din Statele Unite, cu 9.500 de bancomate cripto.

Citește și Instalațiile globale de ATM-uri pentru criptomonede au crescut cu 70% în 2021

Potrivit datelor de la CoinATMRadar, există mai mult de 24.481 de ATM-uri cripto în lume la momentul publicării, piața înregistrează o creștere exponențială în 2021. Bitcoin Depot, unul dintre cei mai mari deținători ai rețelei de ATM Bitcoin, a anunțat recent un parteneriat cu magazin de proximitate Circle K , rezultând în instalarea a peste 700 de bancomate Bitcoin în SUA și Canada.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.