Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Furtul prin metoda unui obstacol montat la roţi este cercetat de poliţişti din Maramureş: Prejudiciul este imens

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut

Poliţiştii din cadrul IPJ Maramureş cercetează un caz de furt "original" din maşină prin legarea unor flacoane de plastic în partea din faţă a caroseriei, astfel încât atunci când şoferul coboară pentru a le înlătura, urmăritorii, aflaţi în spatele său, îi fură lucrurile lăsate în autoturism, a declarat joi, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al instituţiei, Florina Meteş.

"Metoda de a opera este cu adevărat originală şi-l obligă pe conducătorul auto să coboare din maşină pentru a înlătura obiectul agăţat sub caroserie sau în apărătoarea roţii din faţă. Un asemenea caz este cercetat de poliţişti în care o persoană a fost deposedată de bunuri în valoare de 8.000 de lei, bunuri pe care le avea în maşină, timp în care a încercat să înlăture obstacolul montat la apărătoarea roţii din stânga faţă. Persoanele au acţionat în aproximativ două minute, sustrăgând bunurile, după care au plecat în viteză de la locul comiterii faptei", a precizat Florina Meteş.

Potrivit acesteia, noua metodă de furt din autoturisme se bazează pe faptul că şoferul va lăsa portiera deschisă iar bunurile găsite în maşină pot fi luate cu uşurinţă cât timp acesta e ocupat cu îndepărtarea obstacolului. Poliţiştii îi sfătuiesc pe conducătorii auto care staţionează în locurile aglomerate sau mari centre comerciale să verifice starea exterioară a maşinii înaintea pornirii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.