Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răsturnare de situație în cazul morții lui Gabi Luncă: Decizia luată de familie

Gabi Luncă

Cântăreaţa de muzică lăutărească Gabi Luncă a încetat din viaţă, ea fiind internată de două săptămâni în spital cu COVID-19. Decesul artistei în vârstă de 83 de ani a survenit vineri seara, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ilfov, unde aceasta era internată.

Pentru că protocolul de înmormântare al pacienților cu COVID-24 prevede înmormântarea imediată și în prezența a numai 16 persoane, inclusiv personalul clerical, familia artistei a decis să nu ridice cadavrul de la morgă. Mai mult, s-a luat decizia ca ea să fie înmormântată marți, nu azi, cum era stabilit.

Citește și: VIDEO Pentru politicieni se poate face derogare, pentru artiști NU! Mort de COVID, Constantin Simirad a fost înmormântat cu zeci de oameni, cu încălcarea legii

În plus, familia fostei cântărețe vrea să depună o cerere de autopsie. Însă, conform unor surse, chiar dacă se va stabili că Gabi Luncă nu mai avea COVID-19, ea va fi pusă tot într-un sicriu sigilat, pentru că organismul său ar avea multe sechele ale bolii produse de virusul SARS-COV-2.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.