Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabi Szabo, după eşecul CSM Bucureşti: 'Sunt dezamăgită. Se pare că nu avem atitudine, nu avem curaj, nu avem voinţă'

Gabriela Szabo

Directorul CSM Bucureşti, Gabriela Szabo, aşteaptă ”soluţia” din partea stafului tehnic şi se declară dezamăgită după înfrângerea echipei de handbal feminin în Liga Campionilor, cu SG BBM Bietigheim. ”Cred că aducerea pe banca tehnică a unei echipe care să fie în valorile şi misiunea clubului este următorul pas”, a scris Szabo într-un mesaj pe Facebook, scrie news.ro.

”Ştiu că în sport pierzi sau câştigi. Se pare că nu avem atitudine, nu avem curaj, nu avem voinţă. Avem o echipă cu mari valori, dar sincer nu este suficient. Ca fost sportiv de performanţă, cred că aducerea pe banca tehnică a unei echipe care să fie în valorile şi misiunea clubului este următorul pas. Am spus că este nevoie de continuitate şi stabilitate, dar cred că interesul clubului este mai presus de orice. Sunt dezamagită. În următoarele zile aştept soluţia din partea stafului tehnic al clubului”, a scris Szabo, făcând referire la antrenorul suedez Magnus Johansson, numit în funcţie în această vară.

Citește și: Echipa Turciei, antrenată de Mircea Lucescu, a fost învinsă, scor 2-0, de Rusia, în Liga Naţiunilor

Campioana României la handbal feminin, CSM Bucureşti, a fost învinsă duminică, în deplasare, de formaţia germană SG BBM Bietigheim, scor 30-28 (12-16), în grupa D a Ligii Campionilor.

CSM a suferit astfel prima înfrângere în grupă şi are doar 2 puncte după două etape, obţinute din victoria inaugurală a sezonului, cu FTC Budapesta.

Programul CSM Bucureşti în grupa D este următorul: Vipers – CSM Bucureşti (20 octombrie), CSM Bucureşti – Vipers (4 noiembrie), FTC Budapesta – CSM Bucureşti (11 noiembrie), CSM Bucureşti – SG BBM (18 noiembrie).

În ultimele două sezoane, CSM Bucureşti a obţinut medalia de bronz a competiţiei, după ce în 2016 cucerea trofeul, şi se află la a patra participare consecutivă în Liga Campionilor.

Actuala deţinătoare a Ligii Campionilor este Gyor ETO.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.