Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabi Tamaș s-a săturat să fie președinte: 'Foarte multe probleme ajung la mine, nemulţumiri'

www.click.ro
Gabi Tamaș

Fotbalistul Gabi Tamaş a anunţat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că nu mai doreşte să fie preşedintele clubului FC Voluntari şi nici căpitanul echipei, potrivit Agerpres.

''Nu cred că este bine să fiu preşedintele echipei, pentru că foarte multe probleme ajung la mine, nemulţumiri. Eu deocamdată sunt un jucător de fotbal, până în decembrie pe asta vreau să mă axez, am în cap să renunţ şi la banderola de căpitan, vreau să mă axez doar pe fotbal şi să dau totul pe teren, ca fotbalistul Gabi Tamaş, fără căpitan, fără preşedinte, fără nimic...'', a spus Tamaş.

Fostul internaţional a recunoscut că presiunea atribuţiei este una foarte mare şi nu face faţă la ambele posturi: ''Probabil că presiunea e prea mare, ştiţi cum este la un club de fotbal, sunt foarte multe nemulţumiri, dar nu vreau să intru în detalii... Vreau să mă axez pe ceea ce ştiu mai bine, pe fotbal, iar în decembrie vom vedea''.

''Se încearcă din răsputeri să se rezolve unele probleme la club, ca la toate cluburile din România, pentru că nu suntem singurul club din România cu probleme, unele au probleme mai mare, altele mai mici. Eu, sincer, sunt un băiat sufletist şi nu vreau să intru în spital pentru un club de fotbal. Normal că mă afectează şi pe mine aceste probleme'', a explicat Tamaş (37 ani).

''Jucătorii, la un club de fotbal, şi dacă au banii la zi sunt nemulţumiţi. Voluntari este un club foarte mare, cu 700 de copii, are secţie de baschet, sunt foarte multe probleme, iar ca preşedinte, şi fără să vrei, le afli, nu ai timp de ele. Ajung pe la 8-9 la club şi la 5-6 acasă'', a adăugat fotbalistul.

Tamaş a încercat să explice şi de ce este aşa afectat: ''Poate alţii care sunt în fotbal nu se consumă cum mă consum eu, eu mă consum şi pentru femeia de serviciu, dar eu vreau să mă consum doar la fotbal''.

Fundaşul a recunoscut că există probleme în apărare, acesta fiind unul dintre motivele pentru care renunţă la alte atribuţii: ''Este o problemă în apărare. Noi, care n-am luat gol în şase meciuri de când a venit Mister (Liviu Ciobotariu, n. red.), acum în şase meciuri am luat 9-10 goluri. E o problemă, la mine, la altul, nu ştiu, dar este o problemă a apărării''.

''Am avut un început de campionat nu prea fericit. Nu am putut să aducem mai multe puncte, dar campionatul are multe meciuri grele, nu s-au distanţat prea multe echipe, sperăm să facem un meci bun şi să o batem pe Chindia'', a declarat Tamaş în perspectiva meciului din etapa a şaptea, programat vineri, de la ora 18:00, pe teren propriu cu echipa din Târgovişte.

Tamaş a salutat evoluţia remarcabilă a Rapidului în acest debut de sezon: ''Bravo Rapidului! Suporterii mi-au plăcut de când mă ştiu, să nu uităm că am jucat şi la Rapid, la 15 ani. E surprinzător, venind din liga a doua şi să ai rezultatele pe care le ai... Cu apărarea câştigi campionatul, aşa a zis dl Ferguson. Bravo lor, sper să-i ţină''.

Gabi Tamaş consideră că acum în Liga I se pune mai mult accentul pe tactică decât pe spectacol: ''E mai mult tactică acum, nu mai este spectacol. Un meci se poate decide la o fază fixă sau la o fază de poartă, nu mai este jocul acela spectaculos care a fost odată... Încet-încet cred că echipele o să-şi revină, vin după pregătire. Şi în Anglia când jucam, primele etape erau de acomodare, primele rezultate erau surprinzătoare''.

Conducerea clubului FC Voluntari, formată din membrii Consiliului de Administraţie, a decis pe 19 iunie numirea lui Gabriel Tamaş în funcţia de preşedinte al clubului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.