Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriel Cotabiță a fost dat afară din trupa VH2: Ce motive au invocat foștii colegi

cotabita

Activitatea trupei VH2 – sau Vechiul Holograf 2, o denumire logică, de vreme ce Pocorschi și Cotabiță, fondatorii trupei, au cântat la un moment dat (în anii ʼ80), în Holograf -, a fost înghețată o lungă perioadă, după ce Gabriel Cotabiță a suferit, în 2015, un stop cardiorespirator, care l-a băgat trei săptămâni în comă. Atunci, colegii de trupă au decis să aștepte ca Gabi să-și revină, chiar dacă recuperarea a fost complexă și de durată, iar asta a însemnat ca ei să stea mult timp fără concerte și, implicit, fără venituri. Însă așa cum socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg, nici planul VH2 de a reveni în forță, odată Gabi recuperat, nu s-a potrivit cu realitatea, scrie Libertatea.

Gabriel Cotabiță nu mai e solistul trupei VH2. Cântărețul preferă concertele pe cont propriu, care-i aduc mai mulți bani!

Citește și: Lovitură neașteptată pentru fostul principe Nicolae! Ce a decis Casa Regală

Colegii din VH2 n-au avut altă soluție decât să se reinventeze și să încerce să recâștige terenul pierdut. Noua componență – Mihai Pocorschi, asistat la voce tot de Mihnea Stănescu (formația RedBlonde), Vladimir Pocorschi (chitară), Eugen Sonia (bass) și Răzvan Lupu (tobe) – a fost prezentată recent, la o nuntă cu ștaif care a avut loc la Sibiu.

Ultima piesă lansată de VH2 cu Gabriel Cotabiță la voce, sugestiv intitulată Dor de voi' (compoziție a lui Mihai Pocorschi), a fost lansată în urmă cu doi ani. Trece vremea', Mai stai', Fiecare zi fără tine' ori Dacă n-ai iubi' sunt alte succese ale trupei VH2 făcute cunoscute prin vocea lui Cotabiță.

Citește și: O cunoscută prezentatoare de știri ar putea reveni la TV! Despre cine este vorba .

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.