Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriel Leș, fost ministru al Apărării: În `România Educată` a domnului președinte Iohannis impostura a depășit orice imaginație!

Inquam Photos/ Octav Ganea
Gabriel Les

Fostul ministru al Apărării, senatorul Gabriel Leș, critică dur ultima ieșire a președintelui Klaus Iohannis care a arătat sper PSD atunci când a fost întrebat despre doi înalți funcționari publici, fostul șef al Oficiului de Prevenire şi Combatere a Spălării Banilor, Laurențiu Baranga și Andi Manciu, șeful Grupului de Comunicare Strategică, care au obținut funcții publice deși pregătirea școlară nu le permitea acest lucru dar au trecut în mod fals în CV-uri studii inexistente. Fostul  ministru al Apărării se declară oripilat și e de părere că în acest vremuri ”impostura a depășit orice imaginație”:

Vezi și: DOCUMENT Decizii CRUCIALE luate în Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă

”În "România Educată" a domnului președinte Iohannis impostura a depășit orice imaginație. Doi înalți functionari ai statului român au fost numiți în poziții cheie pe baza unor documente de un fals grosolan. Aflăm acum că problemele acestora sunt vechi și cunoscute de inițiați, însă nevoia de a-i ține sub totală obediență a fost mai importantă decât intrarea în legalitate.

Întrebat fiind domnul președinte cum a fost posibilă o asemenea grozăvie sinistră (cei doi fiind numiți direct prin semnătură de dl Orban, și respectiv, dl Cîțu), răspunsul a venit prompt: vina aparține PSD!

Totul este o mizerabilă sfidare la adresa oamenilor onești, care fac sacrificii enorme pentru a-și câștiga un loc în această societate, și așa suficient de nedreaptă. Abia aștept să-i aud pe guvernanți lamentându-se că ne pleacă valorile și tinerii unde văd cu ochii.”, a scris Gabriel Leș pe pagina sa de facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.