Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Gabriel Liiceanu în PE: România are în fruntea Parlamentului DOI penali

captura TV
gabriel liiceanu

Atac dur în Parlamentului European al lui Gabriel Liiceanu. El a declarat în cadrul dezbaterii privind starea Democrației și Justiției în România din cadrul Comisiei pentru libertăți civile, justiție și afaceri interne (LIBE) din Parlamentul European că OUG 13 a fost emisă de Guvernul României pentru a-i scăpa de la pușcărie pe Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu, șefii unor partide care au năpăstuit Românie.

Liiceanu a susținut că Dragnea ar fi spus ”Trebuie să ne concentrăm pe demiterea procurorului șef al DNA, pe demiterea doamnei Kovesi”.

VIDEO Tudorel Toader în PE: OUG 13 a fost dată inabil! Ce a făcut DNA e foarte grav

El le-a declarat europarlamentarilor în cadrul dezbaterii în calitate de ”cetățean”, susținând că DNA și Parchetul General sunt singurele paveze la atacul corupților.

În context Liiceanu a arătat că atacul PSD-ALDE este unul concercat și că singura pavăză e conștiința publică, presa și parchetele.

El a susținut că singura grijă a noilor guvernanți ai căror victorie nu o contestă deși au fost votați doar de 8% din români și a spus că principalele stindarde ale străzii provin din presă și sunt jurnaștii Dan Tapalagă și Cristian Pantazi.

Gabriel Liiceanu a fost atenționat deseori de președintele dezbaterii că depășește timpul alocat și l-a rugat să își scurteze discursul fluviu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.