Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriel Oprea, mesaj de Ziua Națională: Avem datoria să luptăm în continuare pentru această țară minunată, România

facebook.com
Gabriel Oprea

Presedintele UMPMV, gl.(r) Gabriel Oprea, a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Nationale a României.

“De ziua ei, îi doresc României pace, sa fie puternica si înfloritoare, sa fie respectata si iubita de poporul sau si, mai ales, de cei aflati la cârmã.

La 1 decembrie, le urez tuturor românilor sa fie sanatosi si fericiti in tara lor, sa traiasca in bunastare si sa-i aiba intotdeauna pe cei dragi aproape.

În aceasta zi, atât de importanta pentru fiecare dintre noi, ne dorim, mai mult decat oricand, stabilitate, coerenta in politica si o economie competitiva. Ne dorim salarii si pensii ca în Europa, vrem sa ne crestem copiii si nepotii intr-un climat de siguranta, sa ne simtim protejati. Vrem sa ne bucuram de parintii si de bunicii nostri si ne dorim ca ei sa se simta impliniti si fericiti, aici, in tara lor”, se arata in mesajul fostului vicepremier pentru securitate nationala.

“La mai bine de 100 de ani de la Unirea Transilvaniei si a Banatului cu România cand avem razboi la granitele tarii, cred ca intelegem cu totii cat de mult au contat unitatea, independenta si suveranitatea castigate cu sacrificiu si cu sangele eroilor. Avem datoria sa luptam in continuare pentru aceasta tara minunata, România. Este important sa ne gandim la cei care si-au dat viata pentru tara, pentru libertatea noastra si sa ne rugam pentru ei. La fel de important este sa ne gandim si la cei care slujesc astazi sub drapel pentru siguranta intregii societati. Ei sunt garantia ca România va ramane asa cum o stim si ca Marea Unire va fi aparata cu orice pret”, a spus fostul ministru al afacerilor interne.

“Trebuie sa ne onoram militarii! Armata este o institutie de baza a statului, o dovada, nu doar un simbol al devotamentului.

Ca om de stat, in pozitiile de demnitate pe care le-am detinut, am facut tot ce mi-a stat in putere pentru ca militarii, politistii, jandarmii, pompierii, politistii de frontiera si toti angajatii din domeniul aparare, ordine publica si siguranta nationala sa se simta respectati si apreciati, sa primeasca drepturile care li se cuvin, iar haina militara sa-si recapete prestigiul pe care il merita. Cred cu tarie ca o Românie puternica nu poate exista fara un sistem de securitate puternic.

In aceste vremuri, poate mai mult ca oricand, trebuie sa privim cu responsabilitate catre acele valori si principii care ne definesc ca natiune si, pe acest fundament, sa devenim o natiune mai puternica si mai unita.

Romania apartine tuturor cetatenii sai. Si fiecare dintre ei are datoria sa isi iubeasca, sa isi respecte si sa isi apere tara.

La multi ani, România! Dumnezeu sa binecuvanteze România si pe români!”, a subliniat, in mesajul transmis, fostul ministru al apararii nationale, Gabriel Oprea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.