Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriel Oprea propune alianță PSD + Pro România+ UNPR

alianta

Liderul UNPR Gabriel Oprea a propus vineri crearea unui pol de centru-stânga.

“Suntem pregătiți să mergem singuri în următoarele bătălii electorale, lucrăm la listele de candidați, dar considerăm că este nevoie și de o alianță a forțelor de stânga, pentru ca românii să fie mai bine reprezentați. Ne aflăm într-un moment mai complicat pentru stânga și credem că aceste partide ar trebui să-și dea mâna sub forma unei alianțe”, a zis Oprea la Iași.

Vezi si: OFICIAL - Anticipate în 50 de zile de la dizolvarea Parlamentului / Vot pe liste suplimentare oriunde în țară / Guvernul a trimis OUG în Parlament .

Președintele UNPR a participat vineri, la Reuniunea Regională a organizațiilor județene din Iași, Suceava, Vaslui, Botoșani și Bacău. Întâlnirea s-a desfășurat la sediul partidului din Iași și a avut ca temă principală strategia partidului pentru alegerile din acest an, potrivit unui comunicat al formațiunii.

Președintele UNPR a subliniat că este necesar ca în administrația locală și națională să activeze persoane pregătite corespunzător, specialiști și oameni cu onoare. “UNPR pregătește, în această perioadă, listele cu candidații pentru primării, consiliile județene și locale, în toate județele țării. Partidul dispune de profesioniști în toate domeniile de activitate, gata să-și pună experiența și priceperea în slujba comunităților din care fac parte”, a declarat Gabriel Oprea.

În context, acesta a anunțat că UNPR va propune pentru președinția Consiliului Județean Iași candidatura președintelui organizației județene, Mircea Manolache, care ocupă în prezent funcția de consilier județean.

“Considerăm necesară reluarea unei inițiativei lansate de UNPR în urmă cu câțiva ani și anume taxarea marilor averi. Specialiștii noștri lucrează să adapteze acest proiect la contextul anului 2020, dar, în principiu, este vorba despre impozitarea cu 3% a averilor mai mari de 500.000 euro, pentru o perioadă de trei ani. Acești bani vor fi direcționați, în funcție de nevoi, spre sănătate, educație, securitate națională. Este un proiect care va aduce sume importante la bugetul de stat și care poate aduce beneficii deloc de neglijat în domenii care suferă în această perioadă”, a mai spus Gabriel Oprea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.