Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriel Oprea: Starea de urgență este necesară și ea trebuie gestionată prin intermediul Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgentă

UMPMV
UMPMV Uniunea militarilor și politistilor

Președintele Uniunii Militarilor și Polițiștilor “Mihai Viteazul”, Generalul Gabriel Oprea consideră că este necesară decretarea stării de urgență și recomandă gestionarea situației provocate în România de epidemia de coronavirus prin intermediul Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgentă (CNSSU).

”CNSSU - înființat de generalul Gabriel Oprea în perioada în care a îndeplinit funcțiile de Vicepremier pentru securitate națională și ministru de interne - se subordonează primului-ministru și președintelui, subordonează toate instituțiile statului, care  lucrează integrat, iar unele colaborează cu statut de invitat permanent, cum sunt serviciile secrete si procurorul general.

Prin acțiunea coordonată la nivelul statului, CNSSU permite, astfel, realizarea activității în sistem integrat.

În acest fel, toate resursele umane și materiale ale României vor fi activate și organizate pentru gestionarea și depășirea cu bine a acestei situații deosebite generate de coronavirus.

Președintele UMP “Mihai Viteazul” îndeamnă totodată la calm, la organizare și la o comunicare eficientă, în opinia sa acestea fiind elementele de bază pentru gestionare crizei.

Generalul Gabriel Oprea mai apreciază ca țara nu are acum nevoie de oportuniști, de orgolii și nici de dezinformari. Doar de oameni profesioniști care au și expertiza necesară rezolvării situatiei, dar și de solidaritate.

Cu Dumnezeu înainte!”, se spune într-un comunicat de presă al Uniunii Militarilor și Polițiștilor ”Mihai Viteazul”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.