Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriel Tamaș le-a retezat-o ziariștilor israelieni: 'Nu e treaba nimănui cât beau, important este să o fac cu măsură. Nu sunt la pușcărie'

Fundașul român de 35 de ani, Gabriel Tamaș, trecut pe la Dinamo, CFR Cluj și FCSB, s-a acomodat perfect în Israel. Jucătorul evoluează pentru echipa Hapoel Haifa, iar în ultimul meci din campionat, numele lui Tamaș a apărut pe tabela de marcaj, scrie mediafax.

citește și: S-a stabilit cine îl va înlocui pe procurorul Cristian Lazăr: Cine este magistratul care va face ancheta în dosarul în care este vizată Carmen Iohannis

Hapoel Haifa a câștigat în fața formației Netanya cu scorul de 2-1, iar Tamaș a marcat golul victoriei.

Într-un interviu acordat publicaţiei israeliene Yedioth Ahronot, Tamaş a vorbit şi despre problemele extrasportive cu care s-a confruntat în timpul carierei., iar jurnaliștii nu "l-au iertat" și l-au întrebat de consumul de alcool.

"Nu e treaba nimănui cât beau, important este să o fac cu măsură. Unde scrie că nu ai voie să ieși în oraș dacă pierzi un meci? Nu ești la pușcărie", a fost răspunsul oferit de Gabriel Tamaş.

Tamaş este unul dintre cei mai iubiţi jucători de la Hapoel Haifa. Fundaşul român i-a cucerit pe fani după ce, în dese rânduri, a mers în peluză pentru a cânta alături de ei. Acest lucru a atras antipatia rivalilor, mai ales cei de la Maccabi.

"Este adevărat că primesc multe amenințări de la suporterii rivalei. Mă sună des și îmi trimit mesaje pe Facebook", a mai spus Tamaș.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.