Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriel Zetea a anunțat detaliul cu care Cătălin Cîrstoiu va câștiga Primăria Capitalei

stiripesurse.ro
Gabriel Zetea

Gabriel Zetea a anunțat detaliul cu care Cătălin Cîrstoiu va câștiga Primăria Capitalei. Social - democratul spune că victoria lui Cătălin Cîrstoiu e sigură și că Nicușor Dan va fi istorie. Vom cuceri inimile bucureștenilor, e convins Zetea.

Iată ce explică acestea despre lupta pentru PMB

Gabriel Zetea spune despre Cătălin Cîrstoiu că ”este un candidat care va fi pe placul bucureștenilor, prin felul în care pune problema, prin experiența pe care o are și în administrație, că este managerul unuia dintre cele mai importante spitale din București, Spitalul Universitar. Avem încredere că în momentul în care va intra în această campanie, își va prezenta atât partea personală, cât și partea profesională, iar apoi, susținut de cele două partide din spate, poate să fie candidatul care să câștige Bucureștiul”.

Lipsa popularității nu e o problemă

Întrebat cum vor rezolva PSD și PNL problema notorietății scăzute a lui Cătălin Cîrstoiu, vicepreședintele social-democrat a răspuns: ”Dacă am fi avut în vedere doar asta, notorietatea unui candidat, mergeam pe propunerile clasice. Doamna Firea era din start unul dintre candidații care ar fi putut să ne reprezinte, dar atunci cum faci să aduci oameni noi, cum faci să încerci să cucerești inimile și sufletele bucureștenilor, pentru că partidele politice nu sunt neapărat entitățile în care bucureștenii au foarte multă încredere. Am ales această variantă de a aduce un nume nou, un nume care n-a mai făcut politică, care să candideze independent, tocmai pentru a putea fi acceptat și de către electoratul PSD și de către electoratul PNL, prin prisma realizărilor sale personale. E și un mic risc pe care și-l iau cele două partide, dar avem disponibilitatea asta”.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.