Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriel Zetea intră tare peste negocierile privind cadidat comun la prezidențiale: Doar dacă e de la PSD!

stiripesurse.ro
Gabriel Zetea

Dacă se vorbește despre un candidat comun și se acceptă această idee, evident că PSD își va dori propriul său candidat la alegerile prezidențiale, spune luni deputatul Gabriel Zetea.

Candidatul comun poate fi doar de la PSD!

„Dacă se vorbește despre un candidat comun și se acceptă această idee, evident că PSD își va dori propriul său candidat la alegerile prezidențiale. De 20 de ani avem în România președinți de dreapta, oameni care la finalul mandatului nu au mai avut susținere populară și nu au mai fost nici susținuți de partidele care i-au propus. Nici Traian Băsescu, nici Klaus Iohannis nu se mai bucură de încrederea celor jcare i-au votat. De aceea PSD vine și spune - după 20 de ani de președinți de dreapta a venit vremea să avem în România un președinte cu viziuni de stânga”, spune Gabriel Zetea, scrie Mediafax.

El afirmă că dacă PSD și PNL nu ajung la un factor comun privind o candidatură comună la prezidențiale, nu exclude alte înțelegeri pentru comasare sau liste comune la europarlamentare.

„Nu exclud nimic. Atâta vreme cât există posibilitatea de a oferi un proiect comun de țară, iar asta satisface și cerințele partenerilor din PNL, o să discutăm. dar ne-am dori un calendar comnun aprobat acum pentru întreg anul 2024 - nu cred că e coresc să discutăm acum despre europarlamentare și locale și să nu discutăm ce se întâmplă în toamnă sau iarnă, când vom merge trei săprtămâni consecutive la vot. Important e să transmitem românilor întregul calendar electoral. (...) Important este dacă cele două partide mari reușesc să-și pună de acord o viziune comună pentru România, pentru a oferi un proiect de țară și stabilitate în România, putem să discutăm despre comasări și alegeri comune”, mai spune Zetea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.