Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea a făcut demonstraţie în direct de recoltare a probelor pentru testul rapid Covid-19 - 'Copiii sunt cei mai importanti', spune aceasta

facebook
gabriela firea

Primarul Capitalei Gabriela Firea a fost, duminică seara, subiect de prezentare a modalităţii în care se prelevează mostrele pentru testarea rapidă pentru infectarea cu coronavirus.

Mai precis,  în direct la România Tv, o asistentă i-a prelevat edilului o mostră de substanţă din nas dar şi una din gură, mostre ce au fost sigilate într-o eprubetă.

Rolul acestei demonstraţii a fost acela de a arăta telespectatorilor rapiditatea şi lejeritatea operaţiunii de recoltare a mostrelor pentru testare de la persoanele suspectate de infectare.

Citește și: Dorel Căprar, pretinsul 'PROPRIETAR' al posturilor publice vacante din județ, aspiră la fotoliul primăriei Arad - Lista completă a candidaților pentru arădeni

"Copiii sunt cei mai importanti! Solutia pentru a izola virusul nou este testarea masiva. Asa cum se procedeaza in toata Europa. Am pregatit aparate de testare si teste pentru toate cadrele didactice si copii, daca vor avea simptome de raceala si vor sa afle rapid, fara internare, daca sunt infectati cu Sars-Cov2. Intrati pe site-ul www.assmb.ro pentru a va inscrie la testarea gratuita, realizata de Primaria Capitalei.

#DaBuneiOrganizari

#NuPanicii #NuHaosului

#TestamTestamTestam", arată edilul Capitalei în postarea de pe pagina de socializare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.