Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea a identificat centrele 'esențiale' din România

Radu Pop
Inquam Photos / Liviu Florin Albei
Gabriela Firea

Ministrul Familiei, Gabriela Firea, a participat la întâlnirea de lucru a Comitetului Interministerial de Coordonare a Planului Național de Redresare și Reziliență, prezidată și condusă de premierul Marcel Ciolacu.

„Ministerul Familiei, Tineretului şi Egalității de Șanse este la zi cu toate angajamentele asumate în PNRR”, transmite Firea. „Am închis apelul de proiecte pentru realizarea rețelei celor 150 de centre de zi pentru copiii din familiile sărace și din comunitățile vulnerabile, finanțate cu 50 de milioane de euro. Am primit 185 de dosare din partea primăriilor din toată țara și sunt deja în analiză 50 dintre aceste proiecte. Aceste centre sunt esențiale pentru prevenirea separării copilului de familie. Legea pentru prevenirea separării copilului de familiei, o premieră pentru țara noastră, a fost adoptată de Parlament și promulgată de președintele României”, a mai adăugat Gabrieal Firea.

Din delegația Comsiei europene a făcut parte Celine Gauer, șeful Task Force pentru Redresare și Reziliență din cadrul secretariatului general al Comisiei Europene.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.