Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea anunță ce va cere Liviu Dragnea în CEx: A sunat lideri locali și a zis că va propune excluderea mea și a lui Paul Stănescu

Firea

Gabriela Firea susține că are informații potrivit cărora la ședința CEx de vineri a PSD se va solicita excluderea ei din partid și a lui Paul Stănescu. Primarul Capitalei a vorbit despre posibilitatea de a se cere și excluderea secretarului general al partidului, Marian Neacșu.

"Domnul Dragnea a sunat cativa lideri locali, inclusiv din Bucuresti, a zis ca va propune excluderea mea și a domnului Stănescu, probabil o va propune și pe a lui Marian Neacșu. Nu am greșit cu nimic față de partid, doar m-am dezmeticit politic. Nu am subminat coalitia si guvernul.  Referitor la ce a zis azi la Parlament, ca noi suntem cei care vrem sa incetam lupta: ce a mai ramas din aceasta lupta? Doar o rafuiala personala ", a declarat Gabriela Firea la Antena 3.

De asemenea, Gabriela Firea a precizat că Liviu Dragnea se temea de capitalul de imagine pe care l-ar fi putut obține alți sociali-democrați prin aparițiile publice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.