Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea, apel public la Dăncilă: Interzicerea UBER, în mâinile premierului

firea dancila

Confederația Transportatorilor Autorizați din România (COTAR) a solicitat Primăriei Capitalei aprobarea desfășurării unui miting de protest în Piața Victoriei, în zilele de 13, 14, 27 și 28 februarie, în intervalul 9.00 – 15.00.

Transportatorii acuză Guvernul că refuză să actualizeze legea taximetriei (nr. 38, actualizată în 2017), în sensul eliminării concurenței neloiale practicate de platformele de tip Uber. La solicitarea reprezentanților Primăriei Capitalei, organizatorii protestului au fost de acord să limiteze durata acestuia la câteva ore în data de 13 februarie și să renunțe la cel din data de 14 februarie, solicitat initial, dar au precizat că dacă revendicările lor nu vor fi soluționate în urma acțiunii de maine, la sfârșitul lunii vor reveni cu autovehiculele din dotare pentru a continua protestul.

CITEȘTE ȘI: ATENŢIE la lipsa de zinc din organism: Care sunt simptomele şi ce boli pot apărea

„Solicit Guvernului României, personal dnei Prim-ministru Viorica Dăncilă, găsirea unei căi rezonabile de dialog cu transportatorii pentru a preîntâmpina astfel de acțiuni de protest care vor paraliza traficul în toată zona centrală a Bucureștiului. Este dreptul oricui să protesteze atâta vreme cât nu încalcă legea, acesta este și motivul pentru care Primăria Capitalei a autorizat mitingul, dar nu este drept ca bucureștenii să fie victime colaterale în această dispută, mai ales că problema nu este una locală, ci generală la nivelul întregii țări”, afirmă Gabriela Firea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.