Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea aruncă 'bomba': Sorin Grindeanu ar trebui să revină în PSD

Inquam Photos/Octav Ganea
Gabriela Firea

Primarul Capitalei Gabriela Firea a spus vineri, la Antena3, că fostul premier Sorin Grindeanu ar trebui să se întoarcă în PSD, precizând că acum „nu mai suntem o echipă dezbinată”.

Gabriela Firea se pregătește să câștige un nou mandat ca primar: 'Nu cred că trebuie să mă intereseze cine sunt contracandidații mei'

„Sunt multe discuţii şi ce spun se poate interpreta. Sunt convinsă că toţi colegii mei au realizat greşelile din trecut şi le putem corecta. Din punctul meu de vedere, cred că Sorin Grindeanu ar trebui să revină în PSD. Am avut plăcerea să particip la o discuţie unde s-a pus problema asta. Nu vreau să mă pronunţ, totuşi, pentru că nu vreau să mai creez sentimentul că suntem o echipă dezbinată”, a spus Gabriela Firea la Antena 3.

Sorin Grindeanu a declarat, joi, că se va gândi „foarte serios” la invitația de a se reîntoarce în partid, lansată de PSD Timiș.

Șeful ANCOM a precizat că, în februarie, Congresul trebuie să fie nu despre funcții, ci despre ce vrea să facă formațiunea ca să redevină „motorul” care a fost.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.