Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea, către Liviu Dragnea: Să aibă bărbăție. Bucureștenii trebuie să-i răspundă dacă sunt de acord să se taie bugetul

Gabriela Firea, Madrid, Primar Bucuresti

Gabriela Firea susține că Liviu Dragnea a dus în derizoriu declarațiile edilului referitoare la dorința liderului PSD privind intenția de a da OUG pentru desființarea Capitalei.

Vezi și: BOMBA cu ceas de la București. Posibilă autonomie sporită a sectoarelor în dauna Primăriei Generale. Bani mai mulți și atribuții suplimentare (surse)

Primarul Capitalei spune îi cere lui Liviu Dragnea să recunoască întâlnirea pe care a avut-o cu primarii de sectoare pe această temă.

"În legătură cu declarațiile pe care le-a dat, astăzi, domnul Dragnea, mă așteptam la mai multă bărbăție, politică în principal. Domnul Dragnea să recunoască că a avut o întâlnire cu primarii de sectoare, la care nu a fost invitat si primarul Capitalei. Îi transmit un sfat domnului Dragnea. De regulă, atunci când se iau măsuri foarte dure în sensul taierii bugetului, schimbarii patrimoniului, populatia trebuie sa fie intrebata. Populatia sa-i raspundă doamnului Dragnea daca sunt de acord sa li se taie bugetul, sa fragmenteze patrimoniul", a spus Gabriela Firea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.