Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea: Compensațiile anunțate de guvern la scumpirile masive ale energiei sunt praf în ochii românilor

gabriela firea

Compensațiile anunțate de guvern la scumpirile masive ale energiei sunt praf în ochii românilor, susține prim-vicepreședintele PSD Gabriela Firea, care subliniază că soluția adecvată este cea propusă de PSD privind plafonare temporară a prețurilor simultan cu acordarea de compensații adecvate atât populației, cât și firmelor care au dificultăți în plata facturilor.

„Compensațiile anunțate de guvern la scumpirile masive ale energiei sunt praf în ochii românilor! În schimb, furnizorii nu doar că rămân cu profiturile uriașe, ci și le pot umfla în continuare, întrucât nu au restricții în majorarea prețurilor.

Soluția adecvată este cea propusă de PSD privind plafonare temporară a prețurilor simultan cu acordarea de compensații adecvate atât populației, cât și firmelor care au dificultăți în plata facturilor.
Este de un cinism grotesc măsura guvernului pentru că se compensează doar o foarte mică parte din creșterile de preț, care - în condițiile scumpirilor continue - va deveni absolut irelevantă.
La o factură în care scumpirea înseamnă 100 de lei în plus, compensația e de cel mult 18 lei.
E ridicol, pentru că rămâne o majorare de 82 de lei (82%) a facturii.
E ca atunci când un tâlhar te jefuiește de 100 de lei și după ce l-a prins poliția, îi dă drumul să plece cu tot jaful, iar polițistul îți compensează 18 lei din pagubă.
Am discutat acest subiect extrem de grav cu parlamentarii, alesii locali si presedintii organizatiilor PSD din Bucuresti”, scrie Firea pe Facebook.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.