Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea crede că Florin Cîțu s-a speriat de proteste

Inquam Photos / George Calin
Gabriela Firea Adrian Streinu-Cercel

Prim-vicepreședintele PSD Gabriela Firea a declarat, luni, la Antena 3, că dorința liberalilor de a asculta și opiniile specialiștilor social-democrați pe tema combaterii pandemiei ar reprezenta o reacție de frică în fața protestelor din marile orașe ale țării.

Vezi și: Guvernul Cîțu pregătește o lege anti-defăimare politică la televiziunile de știri

„S-a speriat de protestele din tara, nu s-a asteptat. Ii aduc aminte ca pe 12 noiembrie am trimis Guvernului si presei un document in care am tredcut negru pe alb tot ce au gandit specialistii nostri in materia pandemiei, cu solutii concrete. Doar ca a contat mai degraba interesul politic al celor de la varf. Chiar ei spun acum ca au masluit cifrele in functie de evenimente politice. Cand aveam peste 1000 de cazuri se zicea ca nu e asa grav ca sa se organizeze alegeri. Au impiedicat testarea extinsa in Capitala sa nu se stie numarul real (...) Probabil i-a suflat un consultant că e bine să se arate deschis spre dialog. Eu consider că mimează dorința de a afla parerea colegilor nostri”, a spus Gabriela Firea.

Premierul Florin Cîțu a declarat luni că este pregătit să asculte şi opinia specialiştilor din PSD pe tema pandemiei.

"Am văzut în spaţiul public şi în special la cei de la PSD, la Opoziţia politică, mesaje puţin confuze. Pe de-o parte, acum câteva luni de zile ne spuneau că suntem prea relaxaţi şi că România este singura ţară din UE relaxată, acum vin şi ne spun că impunem restricţii. Eu sunt pregătit să ascult şi opinia specialiştilor din PSD. Specialiştii nu au culoare politică. Lupta pentru sănătatea românilor nu are culoare politică. Decât să dăm mesaje confuze şi politice în această perioadă, este momentul să stăm toţi la masă, specialiştii, şi să vedem care sunt cele mai bune măsuri pentru români, pentru sănătatea românilor", a arătat el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.