Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea dă ASIGURĂRI: Evenimentele vor fi organizate în Capitală

Gabriela Firea

Primarul General, Gabriela Firea, a răspuns reacțiilor virulente din spațiul public ce au apărut ca urmare a declarației făcute duminică seară. În cadrul unei intervenții telefonice la Antena 3, primarul general a dat asigurări că evenimentele culturale, sportive sau de divertisment pot fi organizate în Capitală, dar nu în zona 0, care este cea mai aglomerată zonă a Bucureștiului.

Scandalul copiilor români dați unei familii gay ia AMPLOARE. BOR cere Guvernului să se implice

De asemenea, Gabriela Firea a mai spus că evenimentele vor fi sprijinite de primărie pentru a fi organizate în Capitală, însă în acest sens vor fi identificate cele mai bune zone pentru a nu fi blocată circulația.

”Eu am spus aseară și insist pe această idee, că evenimentele culturale, sportive sau de divertisment pot fi organizate în condiții extraordinar de bune în Capitală, chiar și în centru, dar nu în zona zero. Și în cartiere, și pe străzi, și în parcuri, dar nu în zona zero, care este cea mai aglomerată din Capitală”, a spus Gabriela Firea.

Duminică seara, Firea a declarat că nu mai doreşte străzi din centrul Capitalei blocate cu activităţi stradale pe parcursul zilelor de weekend. Declarația a stârnit reacții virulente în spațiul public.

Cum arată vila de lux a senatorului UDMR Verestoy Attila. Dimensiunile sunt IMPRESIONANTE

"Chiar în acest weekend, circulaţia din Capitală a fost blocată şi asta nu pentru că erau foarte multe maşini în trafic - lumea era pe la mare, pe la munte, au plecat mulţi în concediu - ci pentru că se aprobă foarte multe evenimente stradale în centrul Capitalei, fie că sunt culturale, de divertisment sau sportive, ceea ce nu se întâmplă în nicio capitală europeană. Acolo este respect pentru cetăţeni, pentru turişti şi în general respect pentru faptul că nu trebuie să 'ştrangulezi' circulaţia cu evenimente - care este foarte bine că se organizează - dar nu trebuie să fie organizate în centru, în punctul zero al Capitalei", a argumentat Firea la Antena 3.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.