Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea dă REPLICA protestatarilor. Răspuns TRANŞANT la acuzaţiile manifestanţilor

gabriela firea

Confruntată cu acuzaţii dure după ce a dorit să organizeze un târg de Crăciun în Piaţa Victoriei, primarul Capitalei a reacţionat. Gabriela Firea neagă vehement toate acuzaţiile care i s-au adus de către protestatari şi trage un semnal de alarmă cu privire la incidentele violente care au avut loc în această după-amiază.

Citeşte şi: LOVITURĂ pentru Gabriela Firea! S-a depus Plângere PENALĂ pe numele primarului Capitalei

"În Piaţa Constituţiei sunt 10.000 de bucureşteni minimum acum, ieri au fost 20.000. Concluzia: turiştii şi bucureştenii vor să participe la astfel de evenimente. (...) Am auzit azi lucruri înfiorătoare: că Primăria a confiscat punctul zero al democraţiei. Nu sunt de acord. Este vorba de domeniu public, aparţine tuturor.Este proprietatea municipiului şi acţiunea era una legală. Luna decembrie este dedicată acestor sărbători sfinte. Nu erau evenimente la infinit, nu era că nu mai putea să vină cineva în piaţă, erau evenimente dedicate lunii decembrie. Ne mai mirăm că au străinii păreri nu tocmai plăcute despre noi", a declarat Gabriela Firea într-o intervenţie la România TV.

Primarul Capitalei trage însă şi un semnal de alarmă.

" Încă mai consider că se poate schimba ceva, e vorba de întreaga atitudine, este nepotrivit ca să nu spun un cuvânt mai dur pt o democraţie să considerăm că doar unii au dreptate şi drepturi şi toţi ceilalţi trebuie să ia la cunoştinţă deciziile minorităţii. Dacă astăzi s-a întâmplat această violenţă, mâine se poate întâmpla la cotroceni, la parlament, la MAI, la MApN, altor instituţii, şcoli, oriunde", conchide Firea.

Citeşte şi: Fiul lui Adamescu RUPE TĂCEREA: Acuzaţii BOMBĂ faţă de GREI din politică în cazul milionarului mort în arest .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.