Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Firea: N-am atins vârful pandemiei în Capitală. Vom ajunge sigur la câteva mii de persoane în carantină

aglomeratie

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, la Marius Tucă Show, că nu a fost atins vârful epidemiei de coronavirus în București. Primarul general al Capitalei a mai spus că pe lângă cele 450 de persoane aflate în carantină vor mai veni 50, iar miercuri va fi raportat un număr total de 500 de oameni.

Întrebată la cât va ajunge numărul persoanelor din Capitală aflate în carantină, Gabriela Firea a răspuns: „Dacă acum sunt aproape 500 sigur vom ajunge la câteva mii, pentru că valul de români care se întorc din Italia și Spania este foarte mare. Zilnic vin și cu avionul și cu mașinile. Foarte mulți români se întorc acasă”.

„Nu știu ce va face Guvernul, dar opinia mea, fiind un om implicat în această perioadă și având și acces la informații, prin prisma poziției pe care o ocup, noi nu am atins încă vârful pandemiei în București, de fapt în intreaga țară, pentru că în continuare vin zilnic și în Capitală și în țară foarte multe persoane”, a afirmat Gabriela Firea.

Ea a mai anunțat că, în București, se va ajunge la 500 de persoane în carantină.

„De exemplu la noi, pe lângă cele 450 în carantină mai vin alți 50. Deci mâine vom raporta 500, care trebuie să fie testate, dar jumătate au fost testate până acum, ș.a.m.d. Clar că dintre ele vor fi declarate cu test pozitiv și atunci iată cum se adaugă la numărul deja de bolnavi care sunt în spital. E adevărat că cei care sunt deja internați în spital, în două săptămâni, unii chiar mai repede, în funcție de ziua de internare, vor fi externați”, a completat Firea.

Vezi si: Dr. Cătălin Apostolescu (Matei Balş): Va veni momentul ca românii să stea în corturi militare, pat lângă pat. Și trebuie să fie pregătiți psihologic

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.