Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea, după ce bugetul nu a fost votat: 'Unde sunt promisiunile fantastice din campanie?'

gabriela firea

Bugetul Capitalei a fost respins, miercuri, cu 17 voturi „pentru”, 22 „împotrivă” și 14 abțineri, după ce consilierii USR PLUS i-au cerut primarului general Nicușor Dan să retragă proiectul pentru că nu a fost dezbătut, iar veniturile „nu sunt realistice" (mai multe aici). Fostul primar, Gabriela Firea, a comentat votul din Consiliu. Ea îl întreabă public pe Nicușor Dan când are de gând să pună în practică ce a promis în campania electorală.

„Bugetul propus de noul primar al Capitalei a cāzut! Unde sunt promisiunile fantastice din campanie? Ce s-a ales de garantia unui trai mai bun? Unde sunt : salariul de 1400 euro, apa caldā, investitiile?”, a spus Gabriela Firea, pe pagina ei de Facebook.

Consilierii USR PLUS din Consiliul General i-au cerut lui Nicușor Dan să retragă proiectul de buget al Capitalei: „Avem motive să credem că estimările de venituri nu sunt realistice”.

Pe 24 aprilie au expirat cele 45 de zile de la publicarea Legii bugetului de stat în Monitorul Oficial, termen în care autorităţile deliberative locale erau obligate să adopte propriile bugete. În lipsa unui buget local, în luna mai Ministerul Finanţelor Publice nu va mai transfera către bugetul local cotele defalcate din impozitul pe venit.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.