Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea i-a dat Cheia Bucureștiului și o diplomă de excelență Cristinei Neagu, cea mai bună handbalistă a lumii/FOTO

Cristina Neagu

Gabriela Firea i-a înmânat, marți, la sediul Primăriei Capitalei, Cheia Bucureștiului și o Diplomă de Excelență pentru întreaga activitate celei mai valoroase handbaliste a lumii, Cristina Neagu, componentă de bază a Clubului Sportiv Municipal București.

"Cu această ocazie, anuntam oficial faptul că valoroasa sportivă și CSM București au convenit prelungirea contractului pentru încă două sezoane, astfel că bucureștenii, și toți românii de altfel, se vor bucura în continuare de performanțele Cristinei și ale unei echipe de handbal care țintește cât mai sus!

La întâlnire au participat si directorul CSM București, atleta de renume mondial Gabriela Szabo, viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu si consiliera Ligia Enache - membri in CA al CSM, precum și șeful secției de handbal a CSM București, cunoscutul comentator sportiv, Vlad Enăchescu.

Citește și: Lovitură pentru PSD! CCR întoarce Ordonanța de Urgență a Guvernului Dăncilă .

CSM București are aceleași obiective de înaltă performanță iar decizia de a prelungi contractul celei mai bune jucătoare a lumii a reprezentat întotdeauna o prioritate.

După accidentarea la genunchi suferită la finalul anului 2018, Cristina a revenit încet, dar sigur, la forma care a consacrat-o. Grăitoare sunt cele mai recente evoluții, absolut fantastice, din ultimele două partide din Liga Campionilor, împotriva liderului grupei principale, Metz Handball, precum și în deplasarea de la Kristiansand, cu Vipers, reușind să înscrie de fiecare dată câte 14 goluri!

CSM București, club administrat de Primăria Capitalei, își propune să dezvolte și să susțină handbalul românesc, atât prin ceea ce produce clubul la nivelul Centrului de Copii și Juniori, cât și la nivel de performanță de top în handbalul european!

Citește și: Ultimă oră! Un alt ministru a primit aviz negativ

Cristina Neagu este un model demn de urmat pentru generațiile pe care vrem să le construim la CSM București!", a scris gabriela Firea, pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.