Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea, ieșire tranșantă: Sunt în totalitate contra susținerii examenelor naționale

Facebook
Gabriela Firea

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, consideră că examenele naționale ar trebui anulate, asta pentru că se pune în pericol sănătatea elevilor. De asemenea, Firea consideră că elevii nu au cum să se pregătească normal, iar o soluție ar fi media pe ultimii 4 ani, care ar conta la admiterea în ciclul următor de educare.

Citește și: Cum a intrat coronavirusul în România - Datele oficiale arată că sute de mii de români întorşi în ţară au fentat carantina şi izolarea

”Sunt în totalitate contra susținerii examenelor naționale. Am primit o mulțime de scrisori de la elevi, părinți, care ne solicită nouă să oprim acest lucru, chiar dacă nu avem putere să facem ceva.

Cred că diminuează foarte mult capacitatea și de concentrare și de echilibru mental pentru a da acel test. Cred că propunerile făcute de asociațiile elevilor și profesorilor sunt foarte corecte. Cred că se găsea o soluție.

Consider că media ultimului an/ultimelor ani, e o soluție. Nu ne putem minții, un elev de nota 10 nu poate lua 4 în pandemie, un elev de nota 4 nu poate lua zece.”, a spus Gabriela Firea, la Antena 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.