Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea îi răspunde într-un mod ironic lui Nicușor Dan, în stilul Danei Budeanu: 'E în firea Gabrielei să facă orice dezbatere'

Romania TV
Gabriela Firea

Candidatul susţinut de PNL şi USR-PLUS pentru Primăria Capitalei Nicuşor Dan spune că Gabrielei Firea îi este frică să participe la o dezbatere publică alături de el, iar strategia prim-vicepreşedintelui PSD este de a minţi în medii controlate şi de a cheltui milioane de euro din banii bucureştenilor pentru propagandă politică.

„Aşa cum bănuiam, candidatului Firea îi este frică să iasă într-o dezbatere publică alături de mine, în condiţiile în care suntem singurii candidaţi cu şanse de a câştiga alegerile”, a spus Nicușor Dan. Gabriela Firea nu a lăsat „garda” jos și i-a răspuns lui Nicușor Dan printr-un mesaj ironic.

Citește și: Gelu Oltean, despre documentarea procurorilor în cazul Ayahuasca: 'Toată documentarea este de pe wikipedia și de pe forumuri'

„E în firea Gabrielei să facă orice dezbatere, test antidrog, de sarcină, de Covid, SCROOL!”, a precizat Gabriela Firea pe pagina ei de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.