Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea îl contrează pe Raed Arafat: Tratamentul nu e chiar atât de toxic

facebook.com
Gabriela Firea

Gabriela Firea, prim-vicepreşedintele PSD, a dezvăluit, duminică seară, la România TV, că a luat Arbidol pentru a se trata de COVID-19.

„Nu s-au găsit tratamente de bază şi ieftine, la îndemâna oricui în farmacii. Mă refer la antivirale. A trebuie ca fiecare să se descurce în familie, printre prieteni, cunoştinţe. Celebrul Arbidol care costa puţin la începutul pandemiei şi acum se vinde foarte scump. Este foarte căutat. (…) Lipsa informaţiilor, nu se explică cu predicat şi subiect dacă este bun acest antiviral. Cred că e foarte bun în lipsă de altceva.

Nu este atât de toxic sau ca alte medicamente, pentru că m-am tratat şi eu în afecţiunea cauzată de SARS-COV-2 cu acesta şi vorbesc din proprie experienţă”, a declarat Gabriela Firea.

De asemenea, prim-vicepreşedintele PSD a acuzat autorităţile că nu au luat măsuri pentru a preveni valul patru al pandemiei. Gabriela Firea nu a ratat ocazia de a lansa un nou atac al adresa primarului general Nicuşor Dan pe care l-a acuzat că a oprit programele de testare iniţiate de fosta administraţie PSD.

„Suntem la doi ani de la debutul pandemiei şi România se comportă ca şi cum astăzi sau ieri ar fi aflat că e pandemie. Am avut o vară întreagă în care nu s-au luat măsuri ca în întreaga Europă pentru pregătirea valului patru. În Bucureşti, de exemplu, primarul anunţa astă vară că s-a încheiat pandemia, că aşa a înţeles. A închis spitalul COVID. De asemenea, a oprit aprovizionarea spitalelor cu medicamentele necesare pentru afecţiunea care e derivată din SARS-COV-2. A oprit toate proiectele privind testarea în şcoli – elevi, profesori, testare gratuită”, a mai spus Gabriela Firea.

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a declarat, sâmbătă, că oamenii trebuie să se vaccineze şi nu să aştepte tratamentul împotriva COVID-19, care este mai toxic decât un vaccin, acesta din urmă stimulând sistemul imunitar natural.

"Încep să apară tratamente, dar eu vreau să spun la toţi care aşteaptă tratamentul, să citească foarte bine: tratamentul e mai toxic decât orice vaccin, deci tratamentul este o substanţă chimică pe care o introduci pentru a trata, pentru a opri virusul respectiv - are un impact asupra corpului, ca orice tratament pe care-l luăm - sunt substanţe chimice pe care le introducem pentru a combate un virus, un microb. Pe când vaccinul este un mod de a stimula un sistem imunitar natural, care reacţionează la virusul respectiv. Aşa că să nu aştepte, vaccinul rămâne soluţia", a spus Arafat în cadrul "Maratonului Informării".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.