Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea: În PSD s-a ajuns să se măsluiască și sondajele de uz intern

Primaria Capitalei
Firea Gabriela Speranta Cliseru

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, președinte interimar al PSD București, a declarat că în PSD s-a ajuns ca și sondajele interne să fie falsificate. Ea susține că cei din jurul președintelui PSD, Liviu Dragnea, nu îndrăznesc să îi spună că românii nu il vor și falsifică sondajele pentru a-i arăta că nu stă așa rău.

Vezi și: Gabriela Firea spune care este relația cu Liviu Dragnea: M-ar lichida fizic dacă ar putea. Dorește să îmi curme cariera politică

“A fost recent un sondaj realizat în care pe primul loc la încrederea publicului din România, nu din Bucureşti, eram eu, pe locul doi, domnul Iohannis, pe locul trei, domnul Tăriceanu. Mai erau câteva persoane şi mult mai jos domnul Dragnea. Colegul nostru de partid, care ştie ce caracter are domnul Dragnea, suspicios şi supărăcios, a spus nu pot să mă duc în faţa domnului preşedinte cu aşa ceva şi a modificat în calculator. Pe mine m-au scos de tot, l-au lăsat pe primul loc pe domnul Iohannis, pe locul doi l-au urcat pe domnul Dragnea, deşi nu era adevărat, l-au coborât pe domnul Tăriceanu ş.a.m.d.”, a povestit Gabriela Firea la Romania TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.