Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea, intervenție furtunoasă după declarațiile lui Cătălin Ivan: 'Nu înțeleg care este scopul domniei sale'

digi24
gabriela firea

În urma afirmației făcute de europarlamentarul Cătălin Ivan, potrivit căreia Gabriela Firea vrea să preia șefia PSD, Primarul General al Capitalei a avut o intervenție telefonică, în emisiunea „Punctul de întâlnire”, de la Antena 3, în care a precizat că acest lucru nu este adevărat.

”Vă spun că singura sursă credibilă sunt doar eu. Eu ştiu dacă aceste lucruri sunt adevărate sau nu şi vă spun pe cuvânt de onoare că sunt neadevărate şi ceea ce a afirmat domnul Ivan şi toate speculaţiile pe surse din aceste zile. Sunt parte a unei campanii menite să mă defăimeze, a înfăţişa publicului o altă percepţie că, în loc să mă ocup de problemele Capitalei, sunt într-o campanie pentru preluarea PSD. Este fals”, a afirmat Firea.

ANAF dă LOVITURA evazioniştilor! Control MASIV o firmă de electrocasnice, prejudiciu FABULOS

Cetățenii din București și din țară au încredere în capacitatea mea de a rezolva lucrurile. Am muncit ca jurnalist, am muncit la om politic și cred că efectele muncii mele se vor vedea. Dezmint aceste informații date de Cătălin Ivan. Nu înțeleg care este scopul domniei sale”, a adăugat Gabriela Firea.

Cătălin Ivan a susținut, luni seara, la Antena 3, că și Gabriela Firea vrea să preia partidul. „Sunt mai mulți care vor să preia partidul. Gabriela Firea e unul dintre ei, conform unor colegi de-ai mei.”, a spus Ivan.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.