Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea: Ludovic Orban e obraznic și obsedat de PSD

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Gabriela Firea

Vicepreședintele PSD Gabriela Firea a declarat duminică seară la Antena 3 că miniștrii propuși de PNL sunt „caricaturi” și că premierul desemnat Ludovic Orban este obraznic și are o obsesie cu PSD-ul:

  • Mi se pare de o obrăznicie politică fără precedent să ai o obsesie pentru PSD, să pronunți într-o declarație de 3 minute de aproape 15 ori PSD, PSD, PSD, ca o morișcă, să demonizezi PSD, să spui că e răul absolut și că oamenii incapabil au fost la guvernare, iar ei au dărâmat acel guvern, dar pe urmă să te plângi pesediști că nu vin oamenii PSD să voteze guvernul
  • Demonizeaza PSD si pe urma tot el se plange ca nu vin oamenii PSD sa voteze acele caricaturi de ministri pe care nu PSD i-a ridiculizat, ci ei s-au ridiculizat in comisii

Ludovic Orban a zis duminică, legat de faptul ca PSD nu se prezinta la votul de învestire a guvernului, că este un „boicotul rușinos al PSD, pe care nu îl înțelegem”. „E un mod urât de a ieși din scenă”, a mai apreciat liderul PNL.

Vezi si: Victor Ponta a răbufnit: Devin dușmanul public nr. 1 pentru că mă țin de cuvânt? Nu votez guvernul Orban pentru că trecem din lac în puț .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.