Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea o bagă în joc pe Lia Olguța Vasilescu în GREVA care va paraliza Bucureștiul: 'Să dialogheze noul ministru al Transporturilor și șefii Metrorex'

Digi24.ro
aglomeratie metrou

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat, luni, referitor la greva anunțată de sindicatele de la metrou pentru miercuri, că noul ministru al Transporturilor, Lia Olguța Vasilescu, și conducerea Metrorex trebuie să găsească o cale de a dialoga.

"Noul ministrul al Transporturilor, doamna Olguța Vasilescu, împreună cu conducerea Metrorex sunt sigură că vor genera un dialog. Avem la Primărie mijloacele să modernizăm stațiile. Ne menținem disponibilitatea de a prelua Metrorex la Primăria Capitalei, pentru că este parte urbană a transportului bucureștean", a declarat Gabriela Firea, după ședința Comitetului Executiv Național PSD.

Citește și: Gabriela Firea a anunțat pentru ce funcție vrea, de fapt, să candideze la alegeri - VIDEO

Sindicatele de la metrou au anunțat că vor declanșa greva miercuri 21 noiembrie, zilnic, între orele 4:00 și 16:00.

„Conform adresei USLM nr. 324/16.11.2018, inregistrata la Metrorex sub nr. 3858/16.11.2018, miercuri 21.11.2018, la metrou va fi declansata greva propriu-zisa pe termen nelimitat, zilnic intre orele 4:00 – 16:00. În conformitate cu legea avem acest drept”, informează un comunicat al USLM.

Sindicaliștii spun că sunt dispuși în continuare la negocieri, „mai ales că din informațiile difuzate în presă, chiar azi urmeaza a fi schimbata atat conducerea Ministerului cat si cea executivă, conditii in care suntem nevoiti sa asteptam intalnirea cu noile organe de conducere si apoi ne vom pronunta daca sau nu vom declansa greva propriu-zisa”.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.