Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea: PSD e unit! Opozitia incapabila sa isi indeplineasca rolul

firea

Purtatorul de cuvant al PSD Gabriela Firea vine sa combata zvonurile despre tensiunile din PSD, despre posibilitatea unei rupturi in cadrul partidului. Aceasta sustine ca partidul este puternic si unit, preocupat de o guvernare buna. Desgiur, Firea aminteste de scaderea TVA la 19%, o masura cu care PSD a fost de acord, la solicitarea PNL. Acum ambele partide o revendica.

"PSD este un partid puternic, cu o guvernare buna, apreciata de romani, si care nu cedeaza presiunilor, asa cum unii si-ar dori. Zilele trecute, prin eforturile actualului Guvern, a fost impusa cea mai buna masura de guvernare din ultimii 10 ani – reducerea generala a TVA la 19%. Pentru PSD, acestea sunt lucrurile importante, nu bataliile pentru putere de care alte partide si politicieni par ca nu se mai satura.

PSD este un partid unit, care a facut de fiecare data fata provocarilor, indiferent ca s-a aflat la guvernare sau in opozitie. Din pacate, Romania are astazi parte de o opozitie incapabila sa isi indeplineasca rolul si al carui singur scop pare sa fie acela de a sabota lucrurile bune pentru romani. Sa nu ne facem iluzii, PNL a votat in final masurile fiscale dorite de actuala guvernare pentru a nu se face de ras. In rest, PNL refuza dialogul pe proiectele importante.

Ce fac reprezentantii PNL este insa treaba lor. Ceea ce pot afirma cu tarie este ca treaba PSD este in continuare sa guverneze bine pentru romani", transmite Gabriela Firea intr-un comunicat de presa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.