Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea, reacție FULGER, după o fumigenă lansată în presă: Îmi pare rău, este fake news

digi24
gabriela firea

În presă au apărut informații conform cărora, la Congresul PSD din 10 martie, se pregătește un puci la adresa lui Liviu Dragnea, iar Ecaterina Andronescu și Gabriela Firea ar fi conducătorii rebeliunii. Firea neagă vehement aceste informații, pe care le încadrează la categoria fake news.

Citește și: S-a convocat Comitetul Executiv al PSD: decizie CRUCIALĂ pregătită în partid

”Nu mă ocup cu așa ceva, nici în timpul programului și nici în weekend. Chiar nu-mi mai rămâne timp să fac astfel de jocuri, după activitatea de la Primăria Capitalei.

Eu am aflat acum că am făcut cuplu cu doamna Ecaterina Andronescu ca să-l debarcăm pe domnul Dragnea. Nu mă preocupă să fac cupluri, să fac jocuri în interiorul acestui partid. Eu am aderat la acest partid, am câștigat funcția de senator, am câștigat funcția de primar general și nu mă preocupă să fac jocuri tenebroase în interiorul PSD.

Nu cred că sunt atât de timidă încât să fiu nevoită să-mi exprim dorințele în informații pe surse. Dacă am ceva de spus, o spun direct președintelui partidului și colegilor mei, nu am nevoie de jocuri să distribui informații pe surse. Îmi pare rău, este pur și simplu despre o știre falsă, despre un fake news”, a declarat Gabriela Firea, la Antena 3.

Firea a explicat că în acest Congres al PSD ea va candida pentru o funcție de vicepreședinte.

”Pentru Congres, având în vedere că sunt vicepreședinte al PSD intenționez să candidez tot la o funcție de vicepreședinte, nu din alt motiv, ci pentru a duce problemele Capitalei în ședințele conducerii PSD”, a mai spus Firea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.