Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea, replică spumoasă pentru Klaus Iohannis: Propunere explozivă pentru şeful statului - 'eu la preşedinţie, el la primărie'

firea iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a surprins astăzi pe toată lumea. A ieşit la plimbare, pe bicicletă, în Parcul Herăstrău. Nu a ratat ocazia să atace Guvernul, PSD-ul, dar şi traficul din Capitală. Primarul bucureştiului, Gabriela Firea, nu a ratat ocazia de a-i da replica şefului statului.

Citește și: Patronul Cris-Tim acuză: „Sunt 3-4 multinaţionale care au negociat tot. Nu mai avem loc.“

Mai mult, Firea i-a transmis lui Iohannis că ar putea face schimb de locuri de muncă pentru ca şeful statului să vadă câte probleme sunt în Bucureşti.  "E regretabil că preşedintele face astfel de afirmaţii. Îl informez şi îi stau la dispoziţie şi îi vom transmite toate documentele şi dovezile. Nu poţi face trimiteri de acest fel de pe bicicletă, asemenea ironii. Există o emisiune celebră, "Schimb de mame". Preşedintele vrea să facem schimb de joburi? Eu la preşedinţie şi el la primărie? Pese la atac faţă de toţi cei din activitate. Această campanie de a ataca adversarii se întâmpla în anii 90.

Citește și: Mare atenție! Toți șoferii sunt vizați! Măsura care se va aplica în luna mai

Apreciez că foloseşte bicicleta. Şi eu şi familia mea folosim bicicleta în weekend. Am o veste bună pentru bucureşteni şi pentru preşedinte. Avem un proiect de 64 de km de piste de buciclete. În luna iunie vom da drumul proiectului", a spus Firea în direct la RTV.

Citește și: EXCLUSIV! Surpriză de proporții! Cine va fi șeful comisiei speciale care va modifica legea SRI! Nu este Gabriel Vlase

În final, Firea a mai avut un mesaj pentru Klaus Iohannis. "Să le spună foştilor loi colegi din PNL să nu mai blocheze proiectele în Consiliul general, colegii care l-au ajutat să ajungă preşedinte", a mai spus Firea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.